Αυτό είναι το καθάρισμα με τον ατμό.

 
 
Αυτό είναι το καθάρισμα με τον ατμό. Μπορείτε να κάψετε τα χέρια σας με τον ατμό;

Αυτά πιθανόν ήδη τα ξέρετε για τον ατμό:

  • Ο ατμός είναι νερό που έχει θερμανθεί στους 100 C, και είναι σε αέρια μορφή. Ο κρύος ατμός είναι νερό!

  • Ο ατμός μπορεί να αλλάξει τη μορφή κάποιων υλικών. Για παράδειγμα, στο σιδέρωμα, τα τσαλακωμένα υφάσματα ισιώνουν και το ξύλο μπορεί να καμφθεί μόνιμα με τη χρήση ατμού. Ευαίσθητα υλικά: ξύλο, ύφασμα, συνθετικό δέρμα, μαλλί…

  • Εάν θέλετε να σκοτώσετε τα μικρόβια με τον ατμό, τότε πρέπει να τον χρησιμοποιείτε στις επιφάνειες για πολύ περισσότερο χρόνο.

 

Πως μπορεί να καθαρίσει ο ατμός;

  • Λόγω της διαφορετικής διαστολής των υλικών με την θερμότητα, το ένα υλικό εκτοπίζει το άλλο. Η πέτρα, είναι ανθεκτική στη θερμότητα.

  • Κάποια υλικά λιώνουν με τη θερμότητα, π.χ. λίπος ή κερί. Δυστυχώς όταν τα υλικά αυτά κρυώσουν, επανέρχονται σε στερεή μορφή. Δυστυχώς επίσης τα υλικά αυτά επανα-στερεοποιούνται μέσα στους σωλήνες, στον κάδο ή στη αποχέτευση.

  • Θα πρέπει να αφήσετε τον ατμό να κρυώσει για να καθαρίσετε τις επιφάνειες. Μια ερώτηση: Γιατί να χρησιμοποιήσω τεράστιες ποσότητες ενέργειας για να δημιουργήσω ατμό, εάν πρέπει να περιμένω για να ξανακρυώσει;

 

Το συμπέρασμα: ο ατμός αλλάζει τη μορφή κάποιων υλικών – το νερό καθαρίζει! Παρατηρήστε το πλυντήριο ρούχων και το ατμοσίδερο.

Αποφασίστε: θέλετε να αντικαθαστειτε ή να καθαρίζετε τα αντικειμενα στο σπίτι σας;

 

Ζητήστε να δείτε τα λεπτομερή ενημερωτικά μας φυλλάδια για το DELPHIN σήμερα κιόλας!