Συνοπτικά: στόχος μας το όφελος του πελάτη

 
 
Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος PROAIR / DELPHIN,  Helmut Grassinger. Deutschland / Germany Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος PROAIR / DELPHIN,  Helmut Grassinger.

Δημιουργήσαμε το DELPHIN για σας, τους πελάτες μας. Για να σας κάνει «τα μαγικά» του παντού – στο σπίτι, το γραφείο και το αυτοκίνητό σας. Επίσης θέλουμε να σας προσφέρουμε ένα χώρο απαλλαγμένο από αλλεργιογόνα και να αντικαταστήσουμε τις συμβατικές μεθόδους καθαρισμού.

Έτσι, κατασκευάσαμε ένα μηχάνημα που σας προσφέρει ακριβώς αυτά. Κάθε μέρα. Για περισσότερες εφαρμογές από ο’ τι μπορείτε να φανταστείτε. Από το 1993. DELPHIN.

Σήμερα έχουμε τη χαρά να έχουμε χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες σε περισσότερες από 40 χώρες στον κόσμο. Αυτό για μας είναι η απόδειξη ότι εμείς μαζί με το DELPHIN εκπληρώνουμε τις ευχές των πελατών μας και προσφέρουμε οφέλη.

 

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την φήμη που έχουμε ως εργοδότες.

Πολλοί άνθρωποι που εργάζονται για μας λένε: Εάν ξεκινήσεις να δουλεύεις για αυτή την εταιρεία δεν θα χρειαστείς καμία άλλη αλλαγή στην καριέρα σου! Ενδιαφέρεστε; Επικοινωνήστε μαζί μας!