Allergénmentes övezet!

 
 
Pollen

 

Atkák és atka ürülék gyakran okoz allergiás reakciókat

Porallergia alatt azokat a ház porában felgyülemlő, vegyszerekből, baktériumokból, a házi poratka ürülékéből és egyéb káros anyagokból álló veszélyes kombinációra, illetve azok keverékére mutatott érzékenységet és allergiás reakciókat értjük, amelyek különböző, egészségre ártalmas reakciókat válthatnak ki. Ennél a következő tünetek léphetnek fel: állandó orrdugulás, tüsszentési rohamok, szemviszketés, duzzadt és könnyező szemnyálkahártya, torokfájás, fülviszketés, az orr- és garatnyálkahártya viszketése, duzzanata, valamint olyan asztmatikus reakciók, mint pl. asztmás köhögés.

Az allergia hatására kialakuló nátha az éves során valódi asztmává alakulhat. Ezt a reakciót az immunrendszer váltja ki – amelynél I. típusú allergiás reakcióról van szó („azonnal jelentkező típus“), – ezt nem közvetlenül a házban keletkezett por váltja ki, hanem a porban élő poratkák felkavart ürüléke; ennél az úgynevezett P1-antigén jelenti a legfontosabb allergént. A csak mikroszkóp alatt látható kis állatok, főként a Dermatophagoides pteronyssinus és a Dermatophagoides farinae, a bőr lehullott hámsejtjeivel táplálkoznak (Dermatophagoides = bőrzabálók), amelyből az emberek naponta csaknem 1,5 g-t veszítenek.

 

Tapasztalt orvosok azt tanácsolják, hogy kerüljük a találkozást ezzel az allergén anyaggal.

A DELPHIN megbízhatóan megsemmisíti a levegőben, a felületeken és a matracokban található allergén anyagokat és atkákat.

 

Kérjük, hogy még ma rendelje meg részletes prospektusainkat!