Vi levererar hem!
Naturligtvis följer vi de rekommenderade åtgärderna för avstånd och desinfektion.

   WE DELIVER HOME!
Of course we observe the recommended distance and disinfection measures.

DELPHIN kan eliminera Corona Virus Influenza A (H1N1). Djup rengöring istället för ytlig rengöring. Med den ursprungliga tekniken för luftrengöring och rens av DELPHIN!

Allergifritt hem på grund av perfekt renlighet!

Vad kan du göra med en DELPHIN för att förbättra din livsstil. DELPHIN har mer än 100 funktioner. Upptäck några av de viktigaste med korta videor. Lås särskilt på ansikterna på karikaturerna. Se vad hygien i ditt hem kan göra.

En magisk och ren luft.

Vattenvortices skapar negativa joner som är stimulerande. DELPHIN binder dammet ur luften med vatten genom att skapa en vattenvirvel. Detta skapar en hygien i ditt hem!

Kraftfull och intelligent teknologi!

Vårt tyska produktionsteam vet att de har ansvaret för att förbättra ditt liv! På ena sidan efter funktion och på andra sidan av kvalitet.

Made in Germany!

DELPHIN kan eliminera Corona Virus Influenza A (H1N1). Djup rengöring istället för ytlig rengöring. Med den ursprungliga tekniken för luftrengöring och rens av DELPHIN!

Allergifritt hem på grund av perfekt renlighet!

Vad kan du göra med en DELPHIN för att förbättra din livsstil. DELPHIN har mer än 100 funktioner. Upptäck några av de viktigaste med korta videor. Lås särskilt på ansikterna på karikaturerna. Se vad hygien i ditt hem kan göra.

En magisk och ren luft.

Vattenvortices skapar negativa joner som är stimulerande. DELPHIN binder dammet ur luften med vatten genom att skapa en vattenvirvel. Detta skapar en hygien i ditt hem!

Kraftfull och intelligent teknologi!

Vårt tyska produktionsteam vet att de har ansvaret för att förbättra ditt liv! På ena sidan efter funktion och på andra sidan av kvalitet.

Made in Germany!

Hälsa!

Vanliga hemrengöringssystem tar inte bort dam för alltid, det flyttar mest omkring dammet.
Genom att hemrengöringssystemet gör det skapar det fler farliga ämnen så som mögel, insektsavföring,
hudpartiklar och många andra farliga ämnen. Detta skapar en dåligt och ohälsosamt inomhusklimat.
För sann renhet behöver du bara vatten – och DELPHIN.

 

Allergifritt hem!

DELPHIN ger dig bättre luft och ett optimalt inomhusklimat.
Du kan välkomna dina gäster och besökare utan några konstigheter eftersom DELPHIN
är en välsignelse, särskilt för känsliga individer och allergiker.

   

Allergifritt hem!

 
 
Pollen

 

dammkvalster och kvalsteravföring

Beskrivningen av hemmet - dammallergi är en allergi som är en kombination eller snarare blandningar av kemikalier, bakterier, avföring av husdammskvalster och andra skadliga ämnen i dammet som ackumuleras i hemmet och kan utlösa många olika skadliga effekter på hälsan. Därigenom kan följande symptomer uppstå, bland annat: kontinuerlig snuva, attacker av nysningar, kliande ögon, svullna och vattniga ögon, ont i halsen, kliande öron, kliande eller svullen näsa och hals och även astmatiska reaktioner som hosta/astma.

Under åren, kan allergiska reaktioner leda till astma. Denna reaktion av immunsystemet, vilket är en allergisk reaktion som kallas typ I (omedelbar överkänslighet), utlöser sig inte av dammet i sig utan av avföring från kvalster som existerar i dammet. Dessa kvalster, särskilt Dermatophagoides pteronyssinus och Dermatophagoides farinae, kan endast ses genom ett mikroskop och livnärar sig på människan hud (Dermatophagoides = hudätare) som släpper ifrån sig ca 1,5gram hudavlagring varje dag.

 

Därför rekommenderar erfarna läkare att undvika kontakt meddetta allergen.
DELPHIN avlägsnar tillförlitligt allergener och kvalster ur luften, olika ytor och madrasser.

 

Vänligen fråga om våra detaljerade broschyrer idag.


Ren luft!

För sann renlighet, krävs endast vatten – och DELPHIN.
På grund av DELPHIN fastnar dammet i vattnet istället för dina lungor.

   

Ren luft!

 
 
DELPHIN Tvättad luft och negativa joner för välbefinnande. Wasser und L-Lamella

Luften är en väldigt viktig del av livet! Vart går du när du vill ta en nypa frisk luft?

Precis, du går ut i naturen. Där blir luften tvättad av vatten när det regnar.

Och föreställ dig nu upplevelsen av friskhet efter att DELPHIN har tvättat din luft i hemmet.

 

97% av dammet svävar i luften och kan endast ses med hjälp av solstrålar. När du rengör en yta kommer dammet i luften att lägga sig på samma ställe direkt. DELPHIN avlägsnar inte bara de synliga 3% utan även resterande 97% av dammet i hemmet. Du kommer att känna dig mer bekväm och det är rent under en längre period i hemmet.

 

DELPHIN- Ett rent sätt att städa.

 

Vänligen fråga om våra detaljerade broschyrer idag.


Clean spell!

Allt som har blivit rengjort ytligt tills nu, kommer att bli magisk rent på grund av DELPHIN.
Det är därför vi inte längre talar om enbart renlighet.
Du kommer även känna den uppfriskande skillnaden.

   

Clean spell!

 
 
DELPHIN 3% av allt dam är synligt, 97% av dammet är osynligt och befinner sig i luften. Wasser und L-Lamella

````clean spell´´´´ betyder för oss att ett rum varaktigt håller sig fräscht och fritt från damm och smuts. För övrigt renar du inte bara ytor utan även luften med hjälp av DELPHIN.

 

Hitills har dammsugare, dammvippor, mikrofiberdukar och kvastar använts för att rengöra våra hushåll. När du städar medans solen lyser in genom fönstret kommer du märka att dammet bara virvlar runt i luften och sedan är alla ytor dammiga igen väldigt snabbt.

Det är liknande på släta golv. Även om du våttorkar ytorna ofta blir det smutsigare och smutsigare för varje drag på grund av att du doppar moppen I det smutsiga vattnet. Det obehagliga resultatet du får av detta är: vattnet avdunstar och smutsen blir kvar på golvet.

 

Dammet tas även bort från luften när du använder DELPHIN på grund av att den byter ut luften i bakgrunden av din städning varje gång du använder DELPHIN. Släta golv kan skuras, torkas och dammsugas i ett och samma drag. Varje centimeter använder vi fräscht och rent vatten.

 

Rengöring blir lättare med DELPHIN. Du kan även oftast minska dina rengöringsintervaller drastiskt.

 

Vänligen fråga om våra detaljerade broschyrer idag.


 

 

DELPHIN – allrengöraren!

Den ursprungliga luft- och städtekniken i DELPHIN erbjuder allt du behöver
för en ny levande känsla. Eftersom DELPHIN producerar frisk och ren luft
vid rengöring! Enprodukt för allt inom städning.
På detta sätt kan du undvika att spendera pengar på filter, rengöringsmedel, dammsugare, skurmopp, medel, trasor och mycket mer.

 

Luftrengöring:

Antingen andas du in dammet eller så gör DELPHIN det åt dig!

Ren luft ger inte bara en upplevelse av friskhet. Eftersom mycket mindre damm lägger sig på olika ytor på grund av DELPHIN så kommer din renlighet pågå under en längre period och även ge en ny levande känsla.

 

Vibrationsmunstycket:

Detta är hur du kommer att komma åt botten av din matta!

DELPHIN´s Djuprengörande vibrationsmunstycke öppnar fibrerna i mattan så att sand, hår från djur, och andra smutspartiklar sugs upp ur djupet av mattluggen. Samtidigt som du dammsuger mattan byts luften i ditt hem ut. Detta är ytterligare ett steg mot ````clean spell´´´´.

 

Golvrengöring:

Tre-i-en: dammsuga, moppa och torka!

Naturligtvis kan du använda DELPHIN till att dammsuga parkett, laminat, natursten eller klinkergolv.

Men våra kunder använder ofta vår enhet som dammsuger, moppar och torkar golvet i samma drag. Det är lika enkelt som vanlig dammsugning, med tanke på att golvet moppas och torkas direkt. Luften i hemmet byts ut samtidigt som du moppar golven. Även detta är ett ytterligare steg mot ````clean spell´´´´.

 

Mattpiskan:

Inget område för kvalster!

En människa släpper ifrån sig ca 1,5gram hudavlagringar varje dag och det mesta av det hamnar i sängen. Detta är kvalstrets basföda. På grund av vibrationerna i det djuprengörande munstycket dras kvalster, kvalsteravföring, hudavlagringar och damm upp till ytan av madrassen där detta tas bort. Nu kan du koppla av i sömnen i din rengjorda säng!

 

Fönsterputs:

Snabbt och fritt från ränder – helt enkelt perfekt!

Rengör alla dina fönster och släta ytor noggrant och utan att det blir randigt! Rengöring med vatten som sugs upp av en slang och gummiskrapa. Golven håller sig torra. För att kunna rengöra ramar också, separera rengöringen från sugtekniken.

 

En för allt!

En av de stora fördelarna med DELPHIN är dess otroliga breda utbud av olika applikationer. Klicka på klippet nedan och bli förvånad över vad du kan göra med bara en enhet.

 

Eftersom vi själva producerar,
styr vi kvaliteten!

Producerad i Tyskland är en sida av det. Den andra sidan är mästerverk
av ingenjörskap i Allgäu (södra Tyskland)
Du kommer finna båda kombineras i det ursprungliga luft- och hemrengörings tekniken hos DELPHIN!

 

100% prestanda! 100% comfort!

Smuts sugs in i DELPHIN och fastnar i vattnet.
L-Lamellan binder även de finaste dammpartiklarna
och ger ditt hem ny och frisk luft.

   

Mer teknik från oss,
fler fördelar för dig!

 
 
DELPHIN wäscht die Luft mit Wasser und L-Lamella

För att binda damm, smuts och allergener säkert i vattnet, uppfann vi och patenterade L-Lamellan!

L-Lamellan roterar i vattenbehållaren med 20000 rpm och virvlar runt vattnet intensivt. Genom att göra det, utvidgas vattenytan enormt så att inte bara damm utan även minsta allergener, jäst och även giftiga partiklar, såsom formaldehyd, binds säkert i vattnet.

Den andra uppgiften för L-Lamellseparatorn är att separera vattnet och luften igen. Den speciella formen på L-Lamell samt centrifugalkraften spelar en viktig roll i denna process.

 

På grund av tillämpningsområdet för att rena luften, var en speciell slitagefri motor utvecklad. Denna borstlösa motor står för en lång livslängd även när den används i timlånga uppgifter såsom luftrening eller i den kommersiella sektorn.

 

 • Preciserat utsläpp av luft med hjälp av kammaren för att optimera luftcirkulation i rummet.

 • Endast en strömbrytare med steglös effektreglering - detta sparar el och, i enlighet med kraven, gör enheten trivsamt lugn.

 • Det finns inga lackerade delar på eller i DELPHIN. Även förpackningen är målad i miljövänliga vattenfärger.


I slutändan vinner de bättre detaljerna!

Vi sammanlänkade särskilt innovativa detaljer för att
vattnet och L-Lamellan ska leverera de förväntade fördelarna.
Ta reda på mer om viktiga detaljer - struktur,
självtorkfunktion, kamrarna för ljudreduktion, den borstlösa motorn och mycket mer.

   

Innovativa detaljer för verkliga livet.

 
 
DELPHIN L-Lamellan är den pantenterade delen av tekniken i DELPHIN.

De tekniker som skapar de unika innovationerna, i dess interna utvecklingsavdelning, arbetar med DELPHIN hemma i sina hem.


Detta leder till ny utveckling från verkliga livet för det verkliga livet!

 

 • DELPHIN är liten, lätt och enkel att hantera. Mått: (l / b / h) 30cm / 30cm / 41cm (med chassi: 39.5cm / 33.5cm / 47.5cm).

 • DELPHIN agerar förebyggande mot smuts och bakterier med dess självtorkenhet!

 • Det finns inga filter, vätskor, skum eller annat material som är installerade som kan bromsa luftcirkulation.

 • Den patenterade L-Lamellan står för att dammbindning ska ske optimalt i vattnet.

 • Tillbehören är placerade öppet och nära till hands på DELPHIN.

 • Vi byggde en specialutvecklad slitagefri, borstlös motor med 10 års garanti* i DELPHIN DP S8.

 • En slang med en inbyggd elektrisk kabel. Denna slang kan också absorbera vatten!

 • Den patenterade detekterings-sensortekniken är unik i hela världen. Den reglerar automatiskt strömmen under rengöring av mattor och madrasser.

 

* För privat bruk


DELPHIN är annorlunda!

Konventionella metoder för att uppnå visuell renhet men aldrig en `` clean spell´´!
Dammsugare, moppar, trasor och ångtvättar lugnar vårt samvete: Än en gång klar med städningen!
Men frågorna kvarstår, till exempel: Varför har mitt barn fortfarande allergiska reaktioner
och varför är det ränder på mina golv?


Särskild omsorg eftersom det är en fråga om din hälsa!

DELPHIN har gått igenom flertalet vetenskapstest!
Läs själva här om de vetenskapliga testerna som är utförda på DELPHIN.

Ansvar!

Vi producerar I Tyskland.
Eftersom vi vet exakt vad du kommer få här: konstant hög kvalité tillverkad i Tyskland.

Därför vill vi ha ett nära samband med vårt företagsläge i Allgäu
och de kvalitetsmedvetna människorna som bor här och jobbar för oss.

 

Sammafattas som: fördel för kunden!

Geschäftsführer der Firma PROAIR in Deutschland / Germany die den DELPHIN herstellt ist Helmut Grassinger

Vi skapade DELPHIN för er, våra kunder. Det är tänkt att kasta så många ``clean spells´´ som möjligt – i ditt hus, platta ytor, kontor och besöksytor. Det är också tänkt att få ett säkert, allergifritt område och ersätta konventionella rengöringsmetoder.

Därför har vi utvecklat en produkt som ger just detta. Varje dag. Och för otaliga användningsområden. Sedan 1993. DELPHIN.

Idag är vi glada över att ha nöjda kunder i mer än 40 länder världen över. Detta är en stark indikation för oss att vi, tillsammans med DELPHIN, uppfyller våra kunders önskemål och åstadkommer fördelar för kunden.

Vi är särskilt stolta över vårt goda rykte som arbetsgivare.

Många som arbetar för oss säger: om du börjar arbeta för det företaget, så kommer du inte behöva några ytterligare förändringar för din karriär! Intresserad? Kontakta oss!


Tillverkad i Allgäu = Tillverkad i Tyskland

Våra högt motiverade medarbetare utvecklar och producerar DELPHIN och dess tillbehör i Allgäu, i södra Tyskland.
Vi erbjuder vår egen utvecklingsavdelning med modern teknik:
bullermätning i rum, hög hastighetskameror, 3D-skrivare och mycket mer.
Det är dock är våra ingengörers många år av erkarenhet som är det viktigaste.
Om det behövs, faller de tillbaka på externa specialister
samtidigt som de håller sig fokuserade och alltid har kundens bästa i åtanke.

Detta resulterade i ett tyskt kvalitativt hantverk! DELPHIN –Tillverkad i Tyskland!

Clip utveckling:

Clip podukttester/uthållighetstester:

Clip tillverkning:


Lätt!

Kom i kontakt med oss!
Beställ DELPHIN här och nu eller begär mer information.
Testa DELPHIN hemma utan förbindelser innan du bestämmer dig för att köpa.

Vill du ha ut mer av din DELPHIN, gå då till vår sektion för special tillbehör i butiken.

 
.

Hälsa!

Vanliga hemrengöringssystem tar inte bort dam för alltid, det flyttar mest omkring dammet.
Genom att hemrengöringssystemet gör det skapar det fler farliga ämnen så som mögel, insektsavföring,
hudpartiklar och många andra farliga ämnen. Detta skapar en dåligt och ohälsosamt inomhusklimat.
För sann renhet behöver du bara vatten – och DELPHIN.

 

Allergifritt hem!

DELPHIN ger dig bättre luft och ett optimalt inomhusklimat.
Du kan välkomna dina gäster och besökare utan några konstigheter eftersom DELPHIN
är en välsignelse, särskilt för känsliga individer och allergiker.

   

Allergifritt hem!

 
 
Pollen

 

dammkvalster och kvalsteravföring

Beskrivningen av hemmet - dammallergi är en allergi som är en kombination eller snarare blandningar av kemikalier, bakterier, avföring av husdammskvalster och andra skadliga ämnen i dammet som ackumuleras i hemmet och kan utlösa många olika skadliga effekter på hälsan. Därigenom kan följande symptomer uppstå, bland annat: kontinuerlig snuva, attacker av nysningar, kliande ögon, svullna och vattniga ögon, ont i halsen, kliande öron, kliande eller svullen näsa och hals och även astmatiska reaktioner som hosta/astma.

Under åren, kan allergiska reaktioner leda till astma. Denna reaktion av immunsystemet, vilket är en allergisk reaktion som kallas typ I (omedelbar överkänslighet), utlöser sig inte av dammet i sig utan av avföring från kvalster som existerar i dammet. Dessa kvalster, särskilt Dermatophagoides pteronyssinus och Dermatophagoides farinae, kan endast ses genom ett mikroskop och livnärar sig på människan hud (Dermatophagoides = hudätare) som släpper ifrån sig ca 1,5gram hudavlagring varje dag.

 

Därför rekommenderar erfarna läkare att undvika kontakt meddetta allergen.
DELPHIN avlägsnar tillförlitligt allergener och kvalster ur luften, olika ytor och madrasser.

 

Vänligen fråga om våra detaljerade broschyrer idag.


Ren luft!

För sann renlighet, krävs endast vatten – och DELPHIN.
På grund av DELPHIN fastnar dammet i vattnet istället för dina lungor.

   

Ren luft!

 
 
DELPHIN Tvättad luft och negativa joner för välbefinnande. Wasser und L-Lamella

Luften är en väldigt viktig del av livet! Vart går du när du vill ta en nypa frisk luft?

Precis, du går ut i naturen. Där blir luften tvättad av vatten när det regnar.

Och föreställ dig nu upplevelsen av friskhet efter att DELPHIN har tvättat din luft i hemmet.

 

97% av dammet svävar i luften och kan endast ses med hjälp av solstrålar. När du rengör en yta kommer dammet i luften att lägga sig på samma ställe direkt. DELPHIN avlägsnar inte bara de synliga 3% utan även resterande 97% av dammet i hemmet. Du kommer att känna dig mer bekväm och det är rent under en längre period i hemmet.

 

DELPHIN- Ett rent sätt att städa.

 

Vänligen fråga om våra detaljerade broschyrer idag.


Clean spell!

Allt som har blivit rengjort ytligt tills nu, kommer att bli magisk rent på grund av DELPHIN.
Det är därför vi inte längre talar om enbart renlighet.
Du kommer även känna den uppfriskande skillnaden.

   

Clean spell!

 
 
DELPHIN 3% av allt dam är synligt, 97% av dammet är osynligt och befinner sig i luften. Wasser und L-Lamella

````clean spell´´´´ betyder för oss att ett rum varaktigt håller sig fräscht och fritt från damm och smuts. För övrigt renar du inte bara ytor utan även luften med hjälp av DELPHIN.

 

Hitills har dammsugare, dammvippor, mikrofiberdukar och kvastar använts för att rengöra våra hushåll. När du städar medans solen lyser in genom fönstret kommer du märka att dammet bara virvlar runt i luften och sedan är alla ytor dammiga igen väldigt snabbt.

Det är liknande på släta golv. Även om du våttorkar ytorna ofta blir det smutsigare och smutsigare för varje drag på grund av att du doppar moppen I det smutsiga vattnet. Det obehagliga resultatet du får av detta är: vattnet avdunstar och smutsen blir kvar på golvet.

 

Dammet tas även bort från luften när du använder DELPHIN på grund av att den byter ut luften i bakgrunden av din städning varje gång du använder DELPHIN. Släta golv kan skuras, torkas och dammsugas i ett och samma drag. Varje centimeter använder vi fräscht och rent vatten.

 

Rengöring blir lättare med DELPHIN. Du kan även oftast minska dina rengöringsintervaller drastiskt.

 

Vänligen fråga om våra detaljerade broschyrer idag.


 

 

DELPHIN – allrengöraren!

Den ursprungliga luft- och städtekniken i DELPHIN erbjuder allt du behöver
för en ny levande känsla. Eftersom DELPHIN producerar frisk och ren luft
vid rengöring! Enprodukt för allt inom städning.
På detta sätt kan du undvika att spendera pengar på filter, rengöringsmedel, dammsugare, skurmopp, medel, trasor och mycket mer.

 

Luftrengöring:

Antingen andas du in dammet eller så gör DELPHIN det åt dig!

Ren luft ger inte bara en upplevelse av friskhet. Eftersom mycket mindre damm lägger sig på olika ytor på grund av DELPHIN så kommer din renlighet pågå under en längre period och även ge en ny levande känsla.

 

Vibrationsmunstycket:

Detta är hur du kommer att komma åt botten av din matta!

DELPHIN´s Djuprengörande vibrationsmunstycke öppnar fibrerna i mattan så att sand, hår från djur, och andra smutspartiklar sugs upp ur djupet av mattluggen. Samtidigt som du dammsuger mattan byts luften i ditt hem ut. Detta är ytterligare ett steg mot ````clean spell´´´´.

 

Golvrengöring:

Tre-i-en: dammsuga, moppa och torka!

Naturligtvis kan du använda DELPHIN till att dammsuga parkett, laminat, natursten eller klinkergolv.

Men våra kunder använder ofta vår enhet som dammsuger, moppar och torkar golvet i samma drag. Det är lika enkelt som vanlig dammsugning, med tanke på att golvet moppas och torkas direkt. Luften i hemmet byts ut samtidigt som du moppar golven. Även detta är ett ytterligare steg mot ````clean spell´´´´.

 

Mattpiskan:

Inget område för kvalster!

En människa släpper ifrån sig ca 1,5gram hudavlagringar varje dag och det mesta av det hamnar i sängen. Detta är kvalstrets basföda. På grund av vibrationerna i det djuprengörande munstycket dras kvalster, kvalsteravföring, hudavlagringar och damm upp till ytan av madrassen där detta tas bort. Nu kan du koppla av i sömnen i din rengjorda säng!

 

Fönsterputs:

Snabbt och fritt från ränder – helt enkelt perfekt!

Rengör alla dina fönster och släta ytor noggrant och utan att det blir randigt! Rengöring med vatten som sugs upp av en slang och gummiskrapa. Golven håller sig torra. För att kunna rengöra ramar också, separera rengöringen från sugtekniken.

 

En för allt!

En av de stora fördelarna med DELPHIN är dess otroliga breda utbud av olika applikationer. Klicka på klippet nedan och bli förvånad över vad du kan göra med bara en enhet.

 

Eftersom vi själva producerar,
styr vi kvaliteten!

Producerad i Tyskland är en sida av det. Den andra sidan är mästerverk
av ingenjörskap i Allgäu (södra Tyskland)
Du kommer finna båda kombineras i det ursprungliga luft- och hemrengörings tekniken hos DELPHIN!

 

100% prestanda! 100% comfort!

Smuts sugs in i DELPHIN och fastnar i vattnet.
L-Lamellan binder även de finaste dammpartiklarna
och ger ditt hem ny och frisk luft.

   

Mer teknik från oss,
fler fördelar för dig!

 
 
DELPHIN wäscht die Luft mit Wasser und L-Lamella

För att binda damm, smuts och allergener säkert i vattnet, uppfann vi och patenterade L-Lamellan!

L-Lamellan roterar i vattenbehållaren med 20000 rpm och virvlar runt vattnet intensivt. Genom att göra det, utvidgas vattenytan enormt så att inte bara damm utan även minsta allergener, jäst och även giftiga partiklar, såsom formaldehyd, binds säkert i vattnet.

Den andra uppgiften för L-Lamellseparatorn är att separera vattnet och luften igen. Den speciella formen på L-Lamell samt centrifugalkraften spelar en viktig roll i denna process.

 

På grund av tillämpningsområdet för att rena luften, var en speciell slitagefri motor utvecklad. Denna borstlösa motor står för en lång livslängd även när den används i timlånga uppgifter såsom luftrening eller i den kommersiella sektorn.

 

 • Preciserat utsläpp av luft med hjälp av kammaren för att optimera luftcirkulation i rummet.

 • Endast en strömbrytare med steglös effektreglering - detta sparar el och, i enlighet med kraven, gör enheten trivsamt lugn.

 • Det finns inga lackerade delar på eller i DELPHIN. Även förpackningen är målad i miljövänliga vattenfärger.


I slutändan vinner de bättre detaljerna!

Vi sammanlänkade särskilt innovativa detaljer för att
vattnet och L-Lamellan ska leverera de förväntade fördelarna.
Ta reda på mer om viktiga detaljer - struktur,
självtorkfunktion, kamrarna för ljudreduktion, den borstlösa motorn och mycket mer.

   

Innovativa detaljer för verkliga livet.

 
 
DELPHIN L-Lamellan är den pantenterade delen av tekniken i DELPHIN.

De tekniker som skapar de unika innovationerna, i dess interna utvecklingsavdelning, arbetar med DELPHIN hemma i sina hem.


Detta leder till ny utveckling från verkliga livet för det verkliga livet!

 

 • DELPHIN är liten, lätt och enkel att hantera. Mått: (l / b / h) 30cm / 30cm / 41cm (med chassi: 39.5cm / 33.5cm / 47.5cm).

 • DELPHIN agerar förebyggande mot smuts och bakterier med dess självtorkenhet!

 • Det finns inga filter, vätskor, skum eller annat material som är installerade som kan bromsa luftcirkulation.

 • Den patenterade L-Lamellan står för att dammbindning ska ske optimalt i vattnet.

 • Tillbehören är placerade öppet och nära till hands på DELPHIN.

 • Vi byggde en specialutvecklad slitagefri, borstlös motor med 10 års garanti* i DELPHIN DP S8.

 • En slang med en inbyggd elektrisk kabel. Denna slang kan också absorbera vatten!

 • Den patenterade detekterings-sensortekniken är unik i hela världen. Den reglerar automatiskt strömmen under rengöring av mattor och madrasser.

 

* För privat bruk


DELPHIN är annorlunda!

Konventionella metoder för att uppnå visuell renhet men aldrig en `` clean spell´´!
Dammsugare, moppar, trasor och ångtvättar lugnar vårt samvete: Än en gång klar med städningen!
Men frågorna kvarstår, till exempel: Varför har mitt barn fortfarande allergiska reaktioner
och varför är det ränder på mina golv?


Särskild omsorg eftersom det är en fråga om din hälsa!

DELPHIN har gått igenom flertalet vetenskapstest!
Läs själva här om de vetenskapliga testerna som är utförda på DELPHIN.

Ansvar!

Vi producerar I Tyskland.
Eftersom vi vet exakt vad du kommer få här: konstant hög kvalité tillverkad i Tyskland.

Därför vill vi ha ett nära samband med vårt företagsläge i Allgäu
och de kvalitetsmedvetna människorna som bor här och jobbar för oss.

 

Sammafattas som: fördel för kunden!

Geschäftsführer der Firma PROAIR in Deutschland / Germany die den DELPHIN herstellt ist Helmut Grassinger

Vi skapade DELPHIN för er, våra kunder. Det är tänkt att kasta så många ``clean spells´´ som möjligt – i ditt hus, platta ytor, kontor och besöksytor. Det är också tänkt att få ett säkert, allergifritt område och ersätta konventionella rengöringsmetoder.

Därför har vi utvecklat en produkt som ger just detta. Varje dag. Och för otaliga användningsområden. Sedan 1993. DELPHIN.

Idag är vi glada över att ha nöjda kunder i mer än 40 länder världen över. Detta är en stark indikation för oss att vi, tillsammans med DELPHIN, uppfyller våra kunders önskemål och åstadkommer fördelar för kunden.

Vi är särskilt stolta över vårt goda rykte som arbetsgivare.

Många som arbetar för oss säger: om du börjar arbeta för det företaget, så kommer du inte behöva några ytterligare förändringar för din karriär! Intresserad? Kontakta oss!


Tillverkad i Allgäu = Tillverkad i Tyskland

Våra högt motiverade medarbetare utvecklar och producerar DELPHIN och dess tillbehör i Allgäu, i södra Tyskland.
Vi erbjuder vår egen utvecklingsavdelning med modern teknik:
bullermätning i rum, hög hastighetskameror, 3D-skrivare och mycket mer.
Det är dock är våra ingengörers många år av erkarenhet som är det viktigaste.
Om det behövs, faller de tillbaka på externa specialister
samtidigt som de håller sig fokuserade och alltid har kundens bästa i åtanke.

Detta resulterade i ett tyskt kvalitativt hantverk! DELPHIN –Tillverkad i Tyskland!

Clip utveckling:

Clip podukttester/uthållighetstester:

Clip tillverkning:


Lätt!

Kom i kontakt med oss!
Beställ DELPHIN här och nu eller begär mer information.
Testa DELPHIN hemma utan förbindelser innan du bestämmer dig för att köpa.

Vill du ha ut mer av din DELPHIN, gå då till vår sektion för special tillbehör i butiken.

 
.
Plus X Award
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.